Rien ne va plus – svart eller rött?

Fiery röd och elegant svart, dessa två färger är ofta avgörande i roulette – jag dubbelar min vinst eller förlorar den. Den psykologiska effekten av färger

utlöses av automatiska och undermedvetna reaktioner och föreningar. Dessa uppstår genom internalisering av ofta gjorda erfarenheter. Om du till exempel har en bra körning i roulette med en viss färg, återspeglas detta i vårt minne. Här handlar det om de två viktigaste färgerna i kasinot:

Färgen röd står för känslor och stark upphetsning. Röd är den första färgen som kallas på världens språk. Det är färgen på framsteg. Varhelst en förnyelse av livet krävs, vilket kräver stor dynamik, är den röda färgen lämplig. Röd som färg accent är alltid upplyftande och livlig, så element uppfattas snabbare och lättare. Röd är också färgen på kommunikation, kärlek, samstämmighet, till den obegränsade njutningen. Röd lovar roligt, rörelse och en absolut livskvalitet. Röd är också skrattets färg och intensiv glädje.

Röd symboliserar lycka, glädje, energi, kärlek, passion, impulsivitet och förförelse.

Svart är färgen på makt och styrka. Vem skriver svarta siffror ger vinst. Svart är färgen av hög prestige. Hon ser värdig, elegant, kraftfull, elegant och exklusiv ut. Men svart hänvisar också till det förbjudna och omoraliska. Svart är den eviga modefärgen vid alla allvarliga tillfällen. Det ökar nästan varje produkt och gör det dyrare och festligare. Svart är också färgen på individualitet. Människor som vill betona sitt självständighet och individualitet klär sig ofta i svart.

Svart symboliserar: modernitet, objektivitet, funktionalitet, konservatism, styrka och elegans.

Alla känner sig lockade till andra färger, inklusive svart och rött. Så det är ett personligt, individuellt och inte ett förutsägbart beslut. När roulette är tredje gången röd, tror många att svart har blivit mer sannolikt. Om de har satsat på svart tre gånger och förlorat, kommer de att vinna x-faldigt i nästa match för att få allt tillbaka, för Black är förmodligen försenad och då måste de titta på röd vinna igen.

Låt dig inte lura av sannolikhetsberäkningar, men lyssna på din känsla när du sätter dig ner.

No Comments

Leave a Comment