Playtech – Företaget går bra ut i 2017

Playtech är osannolikt att göra mycket bättre i kvartalet, eftersom första kvartalet 2017 säkert kommer att bli ett mycket framgångsrikt kvartal för

Playtech. När allt kommer omkring kan företaget redan se tillbaka på stora framgångar under det här unga året. Bara två månader har gått. Och om Playtech kommer att vara så upptagen hela året, kommer verksamheten att gå väldigt bra och 2017 kommer också att bli ett framgångsrikt år för företaget.

Rankgruppen fortsätter att arbeta tillsammans

I början av året kunde Playtech se tillbaka på en lysande förnyelse av ett avtal, eftersom företaget har förnyat den återstående kontrakts med Rank Group, vilket motsvarar flera år. Således kommer bingosektionen av Playtech att fortsätta vara tillgänglig på Mekka Bingo. Mekka Bingo har använt Playtechs bingospelare över Playtech Omnichannel under de senaste åren. Detta partnerskap mellan Mekka Bingo och Playtech Group har funnits i mer än tio år nu. Det nya kontraktet visar att båda parter var så nöjda med partnerskapet så långt att de skulle vilja fortsätta det under de närmaste åren. Naturligtvis är det ett pris för Playtech och Mekka Bingo kan fortsätta erbjuda sina kunder en fantastisk spelupplevelse på den brittiska marknaden. Trots allt är Mekka Bingo i Storbritannien också en av de största leverantörerna av bingospel, om inte den största leverantören i Storbritannien.

Exklusivt läge för Playtech

Med fortsättningen av kontraktet med Mekka Bingo fortsätter Playtech att hålla en exklusiv position för bingospel på Mekka Bingo. Dessutom har förnyelsen av kontraktet även en nyhet i butiken. I avtalet ingår också att Mekka Bingo också får tillgång till Opentech Playtech. Detta kan få tillgång till tredje part och göra sina kunder både ett ännu större utbud av spel av bingoleverantörer att ännu mer spelinnehåll av Playtech och även.

 

No Comments

Leave a Comment