Nytt initiativ – Bally Wulff spel i månaden

Det Berlinbaserade företaget Bally Wulff är nu egentligen inget okänt nummer inom spelbranschen, för i 66 år har Bally Wulff övertygat sig med stora och

framför allt innovativa spel och visar att det inte finns några gränser för spelideerna. För att göra de nya spelen ännu bättre i framtiden och i synnerhet för att snabbt främja sitt rykte lanserar det berlinska företaget ett nytt initiativ för det nya året. Med månadens spel ska de bästa Bally Wulff spelen ges en passande ram som ska introduceras.

Tiderna har ändrats

Under de senaste 66 åren har tiden i spelbranschen förändrats mycket. Thomas Wendt, VD för Bally Wulff, förklarade detta mycket imponerande och förståeligt, för i de gamla tiderna menade en enhet ett spel, det är inte fallet idag. Trots allt finns det nu spelautomater som har 60 eller fler spel integrerade. Det är precis vad som ger överklagandet att spela månadens spel.

Valda höjdpunkter körs under Bally Wulff-spelet i månaden
I januari 2017 kommer Bally Wulff att lansera en innovation inom utomhuskommunikation. Då kommer initiativet Månadens initiativ, där det berlinbaserade företaget presenterar utvalda höjdpunkter varje månad, att börja. Det här kommer inte bara vara bra innovationer, utan också populära och spännande klassiska spel som har funnits på Bally Wulff ett tag. Och även nyheter från nya spelpaket kan presenteras bättre. Således bör de valda spelen få ett helt nytt steg att presenteras för allmänheten ännu bättre. Så berättarna berättar hur de ska ordna sina egna spel korrekt, eftersom månadens actionspel får särskild uppmärksamhet från spelarna, alla kan förmodligen föreställa sig.

Matchutveckling matchad med spelarens behov

För Thomas Wendt är det tydligt att initiativet månadens initiativ kommer att vara mycket värdefullt. Slutligen får trendprodukterna från huset Bally Wulff ett stadium där och presenteras väl. Att dessa produkter har blivit trendiga produkter är givetvis ingen stor överraskning för Wendt. Slutligen ser han exakt hur spelna utvecklas hos Bally Wulff. Och spelarnas behov och önskemål är naturligtvis mycket beaktat, så att spelen verkligen kan trenden. På Bally Wulff är detta också en grundläggande del av företagsfilosofin, som Wendt förklarar.

Alltid nya spelideer och höga kvalitetsstandarder

Självklart vet Bally Wulff också hur spelgästerna kan bli överraskad om och om igen och få maximal kul. Så här är de nya spelidéerna implementerade på det här spåret. Ett spel utan rullar, till exempel, spelare kan spela i Triple Dice och med bara en rullning höga spelkrav i spelen Burn the Sevens and Fruit Roulette nöjd. Däremot kommer spelarna att hitta 16 rullar på Treasure Trail, där de går på en stor skattejakt. Det är självklart att höga kvalitetsstandarder implementeras. Bally Wulff har trots allt detta krav för sig själv.

Från och med nästa år kommer Bally Wulffs hemsida och företagets nyhetsbrev att informera kunderna en gång i månaden, vilka höjdpunkter väntar på dem för varje månad. Månadsspelet kommer säkert att vara avhängigt av många spelare, särskilt när det gäller helt nya och innovativa spel.

No Comments

Leave a Comment