Fransk eller amerikansk roulette?

Vad är skillnaden mellan de två populära roulettmodellerna? Rouletteversionerna i online-kasinot är nu som sand vid havet. Även om det

dagliga erbjudandet är mer ovanligt, innovativt och därmed ibland förvirrande för spelaren är det framförallt de klassiska roulettevarianterna, som fortfarande ligger högst upp på spelarnas popularitet. Trenden är tydligt tillbaka till tradition. Klass istället för massa är mottot.

De klassiska roulette erbjudandenen kan i allmänhet delas in i två kategorier: europeisk och amerikansk roulette. Europeiska rouletten är vanligtvis synonym med fransk roulette. Den enda skillnaden är att roulettebrädet i fransk roulette alltid är märkt på franska, medan vadslagningsevenemang i europeisk roulette översätts till spelarens lokala språk. Europeisk eller fransk roulette spelas med siffrorna 1 till 36 och en grön noll.

Det skulle vara den största skillnaden mellan amerikanska och europeiska rouletteversioner. Roulettehjulets roulettehjul har en hak – den ökända dubbla nollpunkten (00). Det faktum att bankens fördel med 5,26% på amerikansk roulette är större med detta ytterligare nummerfält än på den europeiska motparten, ser många spelare som en speciell utmaning som de tycker om att möta.

No Comments

Leave a Comment